ΑΣ Ενωση Καμινίων: Το ταξίδι άρχισε!

ΑΣ Ενωση Καμινίων: Το ταξίδι άρχισε!
ΑΣ Ενωση Καμινίων: Το ταξίδι άρχισε!
ΑΣ Ενωση Καμινίων: Το ταξίδι άρχισε!

Ο Αθλητικός Σύλλογος Ένωση Καμινίων δημιουργήθηκε από τη συγχώνευση του Ιστορικού Σωματείου Κένταυρος & Ολυμπιακός Καμινίων.  Εδρεύει στην πόλη του Πειραιά & πιο συγκεκριμένα στη περιοχή των Καμινίων και ασχολείται αποκλειστικά με το άθλημα του ποδοσφαίρου.
Το 2011 και για πρώτη φορά στη περιοχή των Καμινίων δημιουργήθηκε η Γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου "Ολυμπιακός Καμινίων" με νέα κορίτσια που έδειξαν την αγάπη και το ταλέντο τους. Η σκληρή δουλειά και η αφοσίωση των παικτριών έφερε αποτέλεσμα, και η ομάδα στέφθηκε Πρωταθλήτρια ομάδα Γ΄ Εθνικής Κατηγορίας ΕΠΟ για τη περίοδο 2011 - 2012 και την άνοδο της στη Β΄Εθνική Κατηγορία.

Το ταξίδι μόλις ξεκινούσε...

Το ενδιαφέρον αρκετών γονέων και παιδιών, έπεισε το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Καμινίων να οργανώσει Ακαδημία για κορίτσια και αγόρια με τμήματα Εφηβικού, Παιδικού και Junior. Με γνώμονα την ασφάλεια και την πιστοποιημένη παροχή εγγυημένης εκπαίδευσης, μια ομάδα προπονητών και γυμναστών με άρτια επιστημονική κατάρτιση και μεγάλη παιδαγωγική εμπειρία, προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στην Ακαδημία, δίνοντας την ευκαιρία στους μικρούς αθλητές να διδαχθούν τις βασικές τεχνικές, αλλά και όλα τα θεωρητικά στοιχεία του ποδοσφαίρου.

Εγγραφές πραγματοποιούνται από την ηλικία των έξι (06) έως δεκαέξι (16) ετών και τα παιδιά κατανέμονται στα κατάλληλα για αυτά τμήματα με διαχωρισμό κατά ηλικίες.
Οι προπονήσεις πραγματοποιούνται στο γήπεδο Αμοργού στα Καμίνια επί της οδού Αμοργού & Κυθήρων κάθε Σάββατο & Κυριακή 12:30 έως 14:30.

Για πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με την υπεύθυνη λειτουργίας της Ακαδημίας, Βάνα Υπερμάχου στο τηλέφωνο 6944289988 και στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected]


  • Αναδεικνύουμε  την ομορφιά του αθλητισμού, την άμιλλα, τη προσπάθεια, την επιτυχία.
  • Ο αθλητισμός σε οποιαδήποτε μορφή μόνο καλό μπορεί να κάνει στα παιδιά μας!

06/10/2013
acadimies.gr

 

 

 


επιστροφή

Ροή Ειδήσεων


Το Χαμόγελο του Παιδιού


Προβολή – Διαφήμιση Όροι Χρήσης