"Δυναμώνει" ο Ποσειδώνας Καλαμαριάς

"Δυναμώνει" ο Ποσειδώνας Καλαμαριάς

Ο Ποσειδώνας Καλαμαριάς, ερασιτεχνικός σύλλογος της ΕΠΣ Θεσσαλονίκης βρίσκεται σε ζητήσεις με ποδοσφαιριστές για την ολοκλήρωση του ρόστερ για την νέα περίοδο 2013-2014.

Η "πρώτη" συνάντηση της ομάδας έχει οριστεί για την Δευτέρα 22 Ιουλίου στις 6:00 μμ στο δημοτικό γήπεδο Καλαμαριάς υπό τις οδηγίες του Ηλία Παπαθανασίου.
Ο σύλλογος με δελτίο Τύπου, δηλώνει ικανοποιημένος από την μεταγραφή του Γιάννη Παπαφλωράτου στην ομάδα Κ20 της ΠΑΕ Αρης, καθώς και για την υπογραφή του πρώτου επαγγελματικού συμβολαίου του Δημήτρη Σουκάντου μετά από εισήγηση του Μάκη Κατσαβάκη στον Εθνικό Γαζώρου.

Ο Ποσειδώνας ανανέωσε την συνεργασία για τη νέα σεζόν με τους Χατζή, Τσιραμπίδη, Καγκελίδη, Γιάσμπεκ και Μάνδαρη, ενώ συνεχίζονται οι συζητήσεις με τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές του περσινού ρόστερ. Επίσης, εντάχτηκαν στην δύναμη του συλλόγου ο 28χρονος μεσοεπιθετικός  Χρύσανθος Λευκαρίτης από τον Μακεδονικό Θεσσαλονίκης, ο 24χρονος αμυντικός Ηρακλής Γκομπαλιάς από Μακεδονική Λητής και ο 18χρονος Γιώργος Δεδούσης από την ακαδημία της ΠΑΕ Ηρακλής.


Α.Γ.Σ. ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

  • Ταχ. Διεύθυνση:     Tέρμα οδού Πόντου & Αγ. Νικολάου, Τ.Κ.55132
  • Τηλέφ:                  2310 449016(19:00-22:00)
  • Φαξ:                      2310 449600
  • Διεύθ. ιστοσελίδας: www. poseidonas.gr
  • Ηλεκτρον. Ταχυδρ.:[email protected]

 


επιστροφή

Ροή Ειδήσεων


Το Χαμόγελο του Παιδιού


Προβολή – Διαφήμιση Όροι Χρήσης