ΑΙΑΣ ΕΥΟΣΜΟΥ

\"\"Ρεπορτάζ: Νίκος Λεούδης
 
Ο Αίας Ευόσμου ιδρύθηκε το 1969 από μια ομάδα φίλων της γειτονιάς του Ευόσμου που αγαπούσαν το ποδόσφαιρο.
Μετά από 30 χρόνια ύπαρξης και την υπόδειξη της σημερινής διοίκησης του ποδοσφαιρικού τμήματος, δημιουργήθηκε το προπονητήριο γήπεδο στην οδό 25ης Μαρτίου & Ενικής Αντίστασης όπου εκεί στεγάζονται και τα γραφεία της ομάδας από το 2000.
 
Τα τμήματα και ο στόχος της ακαδημίας
 
Ο σύλλογος έχοντας πλέον και τον κατάλληλο χώρο άρχισε να δημιουργεί ακαδημίες για όλες τις ηλικίες δημιουργώντας τα εξής τμήματα: μπαμπίνι, προτζούνιορ, τζούνιορ, προπαιδικό, παιδικό, εφηβικό και φυσικά το ανδρικό τμήμα ποδοσφαίρου που φέτος αγωνίζεται στην Α' κατηγορία της Ε.Π.Σ. Μακεδονίας. Οι ακαδημίες φέτος αποτελούνται από 200-220 παιδιά, ενώ οι εγγραφές συνεχίζονται, και μοναδικό σκοπός είναι να μάθουν τα παιδιά ποδόσφαιρο και να αγαπήσουν αυτό το άθλημα και τον αθλητισμό πάνω από όλα. Στόχος όλων στο σύλλογο είναι η προώθηση ταλέντων σε μεγαλύτερες κατηγορίες αλλά και στην ανδρική ομάδα του συλλόγου, όπως επίσης και η προώθηση τους σε μεγάλες επαγγελματικές ομάδες είτε της Ελλάδας είτε ακόμη και του Εξωτερικού.
 
Πολύ ισχυρή διοίκηση
 
Η διοίκηση στελεχώνεται από τα εξής άτομα: Πρόεδρος των ακαδημιών είναι ο Σάββας Παμπουκίδης, Αντιπρόεδρος είναι ο Παναγιώτης Καρυπίδης, έφορος ο Κώστας Χαρατσίδης, Υπεύθυνος των Ακαδημιών ο Γιώργος Μπάδος, ενώ ενεργά μέλη που βοηθάνε πάρα πολύ στο σύλλογο είναι ο Γιώργος Λιάκας, ο Γιάννης Κατερίνης, ο Στράτος Χατζηγεωργίου, ο Βασίλης Στεφανίδης, η Βίκυ Λιούφα και ο Μιχάλης Παπαναστασίου.
 
Μεγάλη βαρύτητα στην προπόνηση των μικρών ποδοσφαιριστών
 
Η προπόνηση των ποδοσφαιριστών γίνεται από καταξιωμένους προπονητές οι οποίοι γνωρίζουν πολύ καλά το συγκεκριμένο άθλημα και προσπαθούν να περάσουν τις γνώσεις τους στους μικρούς ποδοσφαιριστές. Οι προπονητές είναι οι εξής: Γιώργος Χατζηγεωργιάδης, Ζήσης Γκίμας, Στάθης Μυστακόπουλος, Λάζαρος Σαμαρτζής και Κώστας Ιγνατιάδης.
 
Συμμετοχή σε τουρνουά εκτός συνόρων
 
Τέλος μεγάλη επιτυχία και απήχηση είχε το περσινό ταξίδι της ομάδας στην Βαρκελώνη και η συμμετοχή της σε τουρνουά με ομάδες του εξωτερικού, ενώ φέτος προγραμματίζεται κι άλλο τουρνουά στην Κροατία.
 

Οι φωτογραφίες απεικονίζουν με τη σειρά που εμφανίζονται τα τμήματα των μπαμπίνι, προτζούνιορ, προτζούνιορ τμήμα 2, τζούνιορ, τζούνιορ τμήμα 2, προπαιδικό, προπαιδικό τμήμα 2. παιδικό, εφηβικό, ο Υπεύθυνος των Ακαδημιών Γιώργος Μπάδος με τον συντάκτη Νίκο Λεούδη και τέλος η διοίκηση του Αία Ευόσμου.

 

 

 
\"\"
 
\"\"
 
\"\"
 
\"\"
 
\"\"
 
\"\"
 
\"\"
 
\"\"
 
\"\"
 
\"\"
 
\"\"

επιστροφή

Ροή Ειδήσεων


Το Χαμόγελο του Παιδιού


Προβολή – Διαφήμιση Όροι Χρήσης