ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΑΕ ΕΥΟΣΜΟΥ

\"\"
Νέα προσπάθεια, νέοι στόχοι
 
Η ΑΕ Ευόσμου ιδρύθηκε το 1992 όταν και συγχωνεύτηκαν η ομάδα του "Μακεδών Ευόσμου" με αυτή του "Ατρόμητου Ευόσμου". Η ομάδα που δημιουργήθηκε συμμετείχε στα πρωταθλήματα της ΕΠΣΜ, κάνοντας πολύ καλές εμφανίσεις. Τα τελευταία χρόνια τα τμήματα της διέπρεψαν με αποτέλεσμα η ανδρική ομάδα φέτος να βρίσκεται στα σαλόνια της Α’ κατηγορίας του πρωταθλήματος της ΕΠΣΜ.
 
Το 1995 η διοίκηση του συλλόγου αξιοποίησε τις γηπεδικές εγκαταστάσεις της οι οποίες βρίσκονται στην οδό Αριστοτέλους 1 στον Εύοσμο, και οργάνωσε μία σύγχρονη ακαδημία ποδοσφαίρου με σκοπό τα παιδιά των τμημάτων υποδομής να στελεχώσουν την αντρική ομάδα.
 
Αυτή την στιγμή ο σύλλογος προπονεί περισσότερους από 180 μικρούς ποδοσφαιριστές, ενώ εγγραφές νέων αθλητών γίνονται καθόλη τη διάρκεια του χρόνου.
 
 Ενιαίο σύστημα προπονήσεων 

Ο στόχος της ακαδημίας είναι να μάθει στα παιδιά τα μυστικά του ποδοσφαίρου, να τα κάνει να αγαπήσουν όχι μόνο το άθλημα, αλλά και γενικότερα τον αθλητισμό.
Βέβαια ο μεγαλύτερος στόχος του συλλόγου είναι να αναδείξει  ποδοσφαιριστές με ταλέντο οι οποίοι θα στελεχώσουν την αντρική ομάδα ή θα μεταπηδήσουν σε μια μεγαλύτερη ομάδα της Ελλάδος ή ακόμα και του εξωτερικού.
Για να επιτευχθεί αυτό, η διοίκηση του συλλόγου αποφάσισε από φέτος να κάνει μια νέα προσπάθεια για τις ακαδημίες με διαφορετική φιλοσοφία θέτοντας ακόμη πιο στέρεες βάσεις για την εκμάθηση του αθλήματος στα παιδιά, δημιουργώντας παράλληλα ενιαίο σύστημα προπονήσεων για το πιο μικρό τμήμα μέχρι το μεγαλύτερο.
 
Διοίκηση και Τεχνικό Τιμ

Η διοίκηση του συλλόγου που φέτος έχει ανεβάσει ψηλά τον πήχη στελεχώνεται ως εξής:
Πρόεδρος είναι ο Λευτέρης Ελευθεριάδης, αντιπρόεδρος ο Γιώργος Σεκεσλίδης, υπεύθυνος ακαδημιών ο Δημήτρης Μόρφης, υπεύθυνος προπονητής ο Ηλίας Ζωμένος,
Γενικός Αρχηγός είναι ο Δημήτρης Κεσίδης, έφορος ο Γιάννης Κοκκίνης, ενώ ενεργά μέλη είναι οι: Χρήστος Γλερίδης, Σταύρος Παπαδόπουλος και Αποστόλης Μπουρλιάσκας.
Οι προπονήσεις των ποδοσφαιριστών γίνονται από ανθρώπους του χώρου που έχουν παίξει ποδόσφαιρο και γνωρίζουν καλά το άθλημα.
Το προπονητικό τιμ συγκροτούν οι Κώστας Σαπουτζής, Παντελής Πωγωνίδης, Ηλίας Μυλιώνης και Ηλίας Ζωμένος.
Τέλος να σημειώσουμε πως στο πρωτάθλημα της ΕΠΣΜ τη φετινή περίοδο (2009-10) συμμετέχει μόνο το τμήμα του παιδικού, ενώ όλα τα υπόλοιπα τμήματα αγωνίζονται στο τουρνουά ποδοσφαίρου που διοργανώνει ο Μακεδονικός κάθε χρόνο με μεγάλη επιτυχία στις εγκαταστάσεις του συλλόγου στην Ευκαρπία κάθε Σαββατοκύριακο.
 
Ρεπορτάζ: Νίκος Λεούδης
 

Οι φωτογραφίες απεικονίζουν με τη σειρά που εμφανίζονται τα τμήματα των τζούνιορ, παιδικό, προτζούνιορ, πρόπαιδικό.

 

\"\"

\"\"
\"\"
\"\"

επιστροφή

Ροή Ειδήσεων


Το Χαμόγελο του Παιδιού


Προβολή – Διαφήμιση Όροι Χρήσης