Γιόρτασε ο Ποσειδώνας Καλαμαριάς

Η Ακαδημία ποδοσφαίρου του Α.Γ.Σ. Ποσειδών Καλαμαριάς το απόγευμα της Πέμπτης 10 Ιουνίου, πραγματοποίησε την καθιερωμένη τελετή λήξης της φετινής χρονιάς στις εγκαταστάσεις του συλλόγου στο δημοτικό γήπεδο Καλαμαριάς (Αριστοτέλης), παρουσία πλήθους κόσμου. Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης, διεξήχθησαν αγώνες επίδειξης των τμημάτων υποδομής με τον ΠΑΟΚ και τον ΑΣ Πέρα, ενώ παράλληλα έγινε αναφορά στις επιτυχίες και δραστηριότητες των τμημάτων, ανακοινώθηκε ο καλοκαιρινός σχεδιασμός και οι και οι στόχοι για την νέα χρόνια και δόθηκαν οδηγίες για ατομική βελτίωση στα μελή της ακαδημίας. 
 
\"\"
Πραγματοποιήθηκαν αγώνες επίδειξης των τμημάτων υποδομής με τον ΠΑΟΚ και τον ΑΣ Πέρα
 
Ιδιαίτερη στιγμή αποτέλεσε η βράβευση του Δημήτρη Μυγδαλιά που στο τελευταίο παιγνίδι της χρονιάς ολοκλήρωσε μια πολύχρονη καριέρα στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο με μεγάλη πρόσφορα στον Ποσειδώνα, καθώς και οι τιμητικές διακρίσεις στα παιδιά όλων των τμημάτων, συμφώνα με τις παρουσίες τους. 
 
\"\"
Η βράβευση του Δημήτρη Μυγδαλιά
 
Την εκδήλωση τίμησαν πλήθος παιδιών, γονέων, αθλητών και φίλων του συλλόγου και του αθλητισμού της πόλης καθώς και παρά πολλοί προσκεκλημένοι. Μεταξύ άλλων το παρών έδωσαν ο δήμαρχος Καλαμαριάς Θ. Μπακογλίδης, οι αντιδήμαρχοι Καλαμαριάς κα Ο Αντονούδη, Δ. Σαρηγιάννης, Ι. Αβραμίδης, Σ. Φωτόπουλος, οι δημοτικοί σύμβουλοι Α. Τσαπακίδου, Σ. Ζαμπέτογλου, Σ. Ματσαρίδης, Δ. Πενόπουλος, ο βουλευτής Θεσσαλονίκης Σ. Καλαφάτης., και ο εκπρόσωπος του νομάρχη Β. Τουλίκας καθώς και εκπρόσωποι αθλητικών συλλόγων της περιοχής.
 
\"\"
 
Η βράδια συνεχίστηκε με πλούσιο φαγοπότι και τραγούδι, ενώ μοιραστήκαν αναμνηστικά δώρα στα παιδιά και δόθηκε από όλους τους συντελεστές της ακαδημίας υπόσχεση για κάτι καλύτερο και πιο δημιουργικό την νέα χρόνια που θα ξεκινήσει μετά τις 20 Αυγούστου με την συμμετοχή των αγωνιστικών τμημάτων σε προετοιμασία σε γνωστό αθλητικό κέντρο της Β. Ελλάδας.
Η όμορφη εκδήλωση απέσπασε τα κολακευτικά σχόλια των παρισταμένων για την οργάνωση και την πληρότητα και κατέδειξε την δυναμική που εκφράζει ο σύλλογος στα αθλητικά δρώμενα της περιοχής, στέλνοντας ένα ευχάριστο μήνυμα προς όλους.
 
\"\"

επιστροφή

Ροή Ειδήσεων


Το Χαμόγελο του Παιδιού


Προβολή – Διαφήμιση Όροι Χρήσης